20 Haziran 2014 Cuma

Yoksa siz hala...

Demet Ella'nın sitesindeki hikayemi okumadınız mı? 

Ne ayıp!

Tık tık pliiz:  http://demetella.net/sizden-bize-2/

2 yorum:

  1. Selam :)
    Google hesabım yok o yüzden anonim yaziyorum.Benimde sizin gibi kilo problemim var 120 kiloyum boyum 159 cm.Cerrahiyi bende araştirdim ama malesef cesaret edemedim sizin yazilarinizi okuduktan sonra asla olmam.
    Siz bunca çileden sonra hala nasil mutlu olabiliyorsunuz ? aylarca hastanede yatmissiniz cok sikintilar cekmissiniz tum bunlara degermiydi diyemem bende ameliyat olmayi istedim allah kimseyi bu duruma dusurmesin.
    size tavsiyem kilo vermem yavasladi demissin spor yapin ve 1 yil sonra lutfen diyetinize dikkat edin bu oyke tatli bir ruyaymis ki 2 yil icinde ufak ufak kilo almalar mide genislemeleri okuyomus.
    Benim dahiliye doktorum dedi ki hizli kilo verince vucutta yakilan yaglarin atiklari kisa surede hepsi atilamadigi icin toksk ortaya cikiyomus.Ameliyat olmazsam zaten ölecektim yerine ameliyatsuzda bu isi basarabilirim yani yasam sekli degistirmek flferekiyomus.
    vucuda mudahale 10 20 yil sonra cikiyomus acisi
    sizi yinede tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. Valla yaşamayan anlamaz, ben hastanedeyken kaçak yaşamış bir hastayla konuşmuştum ve o hanım da herşeye rağmen zayıfladığı için çok mutluydu, bana çok acaip gelmişti. Hatta kadının manyak olduğunu düşünmüş, hiççç anlayamamıştım. Aslında işin özü şu; olanla ölene çare yok. Yaşadıklarımı geri döndüremem ama şu anki halimden zevk alabilirim, hayat böyle çooook güzel :) çok rahatım inanın. Spor şart evet, inşallah geri kilo alımı olmaz, bu ameliyatı olanların en büyük korkusu o zaten. Hele benim bir daha revizyon ameliyatı olma şansım da yok. Çok dikkatli yaşamalıyım. Şimdilik çok şükür güzel besleniyorum, böyle devam eder inşallah. Ama midem büyük olsaydı asla ve asla diyet yapamazdım çünkü azla doymuyordum. Yaşam şeklini değiştirmek o mideyle çok zordu. Ama ufak mideyle çok kolay. :)

    YanıtlaSil