18 Mart 2010 Perşembe

Kısa kısa...

Bugün akşamüstü 30 dakikalık oldukça engebeli bir yolda ve hızlı tempoda, üstelik sırtımda 2 dolu ve ağır çanta ile yürüdüm :) Yine ayağım ağrıyor :)( Neyse olacak artık o kadar... Ama performansımda ciddi bir artış var, yokuş yukarı yürürken kendi kendimle bir savaş halindeydim içten içe... çizgi filmlerde olur ya bir omzumda şeytan bir omzumda melek, biri boşver bin bir taksiye diyor, diğeri ise pes etme, yürü dayan, başaracaksın vs. :) Kafayı yedim sanırım. 

Pantolonlarım bayağı bollaştı, üstüme tam oturan 1 pantolonum kaldı. Cumartesi tontoşum ablam ile birlikte alışverişe çıkacağız. Gerçi içimden pek birşey almak gelmiyor, sürekli bollaşacak nasılsa ama böyle de olmaz değil mi? çıplak kalamam :) dolapta bekleyen kücük beden pantolonların içine girmeme biraz daha var...

Bu arada bu hafta işyerinde fotoğraflarımı çektik. Fotoğrafçım Tuğcancığıma teşekkürü bir borç bilirim. :) Bu resimleri tabiki şimdi yayınlamaya hiç niyetim yok :) Zayıflayınca, öncesi sonrası yapacağım, havamı atacağım! ohhh :)

1 yorum:

  1. tarihi fotoları paylaşacağın günü bekliyoruz. bence aralarda da çekelim her ay mesela.

    YanıtlaSil